"#LikeMe" met vijf Gouden K's grote winnaar van Ketnet-awardshow

De Ketnetserie "#LikeMe" is de grote winnaar geworden op de zevende editie van "Het gala van de Gouden K's", de awardshow waarin de Ketnetkijkers hun prijzen uitreiken in het Sportpaleis. Samen winnen de cast en het programma zelf 5 Gouden K's. 16.000 ouders en kinderen hebben de show live bijgewoond.

In een uitverkocht Sportpaleis zijn er tijdens een show met tal van optredens prijzen uitgereikt in 16 categorieën. 5 daarvan zijn voor het immens populaire "#LikeMe", waarvan het tweede seizoen momenteel wordt uitgezonden op Ketnet. Er komt trouwens zeker een derde seizoen van de reeks, en de cast geeft later dit jaar nog verschillende optredens in de Lotto Arena.

Hoofdrolspeelster Pommelien Thijs (Caro in "#LikeMe") valt twee keer in de prijzen: ze is verkozen tot "Ketnet-acteur/actrice van het jaar" en "Coole chick van het jaar".  Haar tegenspeler Maksim Stojanac (Vince in "#LikeMe") is op zijn beurt "Grave gast van het jaar". "#LikeMe" is volgens de Ketnetters ook de "Band van het jaar" en de "Serie van het jaar".

Blijven populair bij het jonge publiek: turnster Nina Derwael wint voor het tweede jaar op rij de prijs voor "Sportmoment van het jaar". Ook zanger Niels Destadsbader verlengt zijn titel als "muziekster van het jaar". YouTube-fenomeen Team Dylan Haegens wint al voor het derde jaar op rij. In 2017 werd hij verkozen tot "YouTube-ster van het jaar" en in 2018 mocht hij zich de "Internetvedette van het jaar" noemen. Ketnetters verkiezen hem dit jaar opnieuw tot dé Internetverdette.

Dit zijn alle winnaars van de Gouden K's 2019:

 • Ketnet-acteur/actrice van het jaar: Pommelien Thijs (Caro uit "#LikeMe")
 • Ketnet-programma van het jaar: "Ketnet Musical"
 • Internetvedette van het jaar: Team Dylan Haegens
 • Film van het jaar: "F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma"
 • TV-ster van het jaar: Laura Tesoro
 • Grave gast van het jaar: Maksim Stojanac
 • Band van het jaar: "#LikeMe"
 • Muziekster van het jaar: Niels Destadsbader
 • Ketnet-serie van het jaar: "#LikeMe"
 • Coole chick van het jaar: Pommelien Thijs
 • Sportmoment van het jaar: Nina Derwael
 • Song van het jaar: "Hoe Het Danst" van Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle
 • Koppel van het jaar: Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen (de vroegere "Helden" op Ketnet)
 • Familieprogramma van het jaar: Down the road
© Kris Van de Sande - www.krisvandesande.be

Bekijk hier het verslag uit "Het Journaal":

Video player inladen...

"Het Gala van de Gouden K's 2019" wordt op zondag 26 januari om 8.30 uur en om 18.30 uur uitgezonden op Ketnet.

Meest gelezen