Ketnet Junior zoekt kindjes voor nieuwe opnames "Tik Tak"

Ketnet Junior werkt momenteel aan extra afleveringen van de vernieuwde "Tik Tak"-reeks. Daarvoor zoekt het nieuwe kindjes die hun opwachting willen maken in de reeks. Ouders en grootouders kunnen hun (klein)kinderen inschrijven via mijntiktak.be

In elke aflevering van "Tik Tak" doen er peuters en kleuters mee. Ketnet Junior wil nieuwe kindjes de kans geven om mee te doen. Om in aanmerking te komen, moeten kandidaten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • op moment van de "Tik Tak"-opnames tussen anderhalf en vier jaar zijn;
  • vlot kunnen stappen;
  • niet verlegen zijn;
  • beschikbaar zijn tijdens de periode 21 tem 24 april voor opnames in Brussel.

Via mijntiktak.be kunnen ouders een filmpje uploaden van hun kind, waarna het meteen in een gepersonaliseerde "Tik Tak"-aflevering komt. Ouders kunnen de video nadien insturen om zo hun kind aan te melden voor de opnames. Wie graag een gepersonaliseerde video maakt maar zijn kindje niet wil inschrijven, kan natuurlijk ook aan de slag met mijntiktak.be. Inschrijven kan tot 2 maart 10 uur. 

De vernieuwde "Tik Tak"-reeks is sinds september te zien op Ketnet Junior. De reeks werd goed onthaald en is nu ook internationaal verkocht. Na het succes in België kunnen ook kinderen in Nederland (NPO), Denemarken (DR), Finland (YLE), Noorwegen (NRK) en Israël (Hop! channel) de nieuwe reeks bekijken. 

Meer info over een deelname aan "Tik Tak" vindt u op ketnetjunior.be

Herbekijk hier onze reportage over de start van de nieuwe "Tik Tak"-reeks. VRT NWS zocht oud-figuranten Liva en Sara op. Hun peuters doen nu mee in de nieuwe "Tik Tak"-reeks. 

Video player inladen...

Meest gelezen