Video player inladen...

Nieuw theatergezelschap "Woodman" in première met eerste stuk "2020 - Lubricant for life"

"2020, Lubricant for life", ofwel, een glijmiddel om het leven aangenamer te maken. Daarrond is de eerste voorstelling van het gloednieuwe toneelgezelschap Woodman gebouwd. Ze trekken alle registers open om hun publiek gelukkig te maken. Dat deden ze op 22 januari voor de eerste keer in ontmoetingscentrum Nova op het Antwerpse Kiel.  

"Een voorstelling over jouw glijmiddel voor het leven, jouw #kleingelukske", zo omschrijven de mensen van theatergezelschap Woodman de voorstelling. Woodman is het nieuwe theatergezelschap van acteurs Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman.

De eerste voorstelling van Woodman wordt gespeeld door Tanya Zabarylo, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman, Evelien Bosmans werkte mee als coach.

Met ervaringsdeskundigen als gidsen neemt Woodman u mee op een onvergetelijke reis. "Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles heeft het team dé toolkit samengesteld die uw leven voorgoed verandert, die u de regie over uw bestaan geeft", laten de theatermakers weten.

Unieke beleving

"Wij hebben 18 scènes gemaakt", zegt actrice Tanya Zabarylo. "Het zijn allemaal verschillende scherfjes van geluk. Het publiek kiest aan het begin van de voorstelling de volgorde van de scènes. Het wordt dus een unieke volgorde van die avond. Het publiek maakt dus iets unieks mee en het is ook spannend voor ons."

De voorstelling trekt nog tot eind maart door Vlaanderen.

Bekijk hieronder de reportage uit Het Journaal.

Video player inladen...

Meest gelezen