Videospeler inladen...

Vermiste vrouw die haar 6 kinderen achterliet dood teruggevonden

In de Samber, in Farciennes, werd het lichaam van Kauhsar Hussain teruggevonden. De vrouw van 38 verdween spoorloos op tweede kerstdag, samen met haar man. Hun 6 kinderen lieten ze toen thuis achter. De man werd twee weken geleden al dood teruggevonden. 

Shujaat Yawary (40) en zijn vrouw Kauhsar Hussain waren op donderdag 26 december spoorloos verdwenen. Het koppel had de gezinswoning in de rue de la Station in Carnières verlaten tussen middernacht en 6 uur 's ochtends. De zes kinderen werden achtergelaten.

Op woensdag 15 januari werd het levenloze lichaam van haar man al aangetroffen in de Samber in Montignies-sur-Sambre. Uit de autopsie is nu gebleken dat het lichaam dat gisteren in Farciennes ontdekt werd, dat van Kauhsar Hussain is. Haar lichaam lag al enkele dagen in het water. Een doodsoorzaak kon niet worden vastgesteld.

Meest gelezen