Auto gaat over de kop op E313, bestuurder kan zelf nog uit voertuig kruipen

Op de E313 richting Antwerpen is vanmorgen een auto over de kop gegaan ter hoogte van Herentals-Oost. De bestuurder kon zelf uit zijn voertuig kruipen en werd met snijwonden naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval stond er een tijd file.

De bestuurder van de auto botste door een nog onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen en ging daarna over de kop. De brandweer werd opgeroepen voor een ongeval met een geknelde bestuurder, maar uiteindelijk kon de man op eigen krachten uit zijn auto geraken. Hij werd met snijwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval waren de rechterrijstrook en de pechstrook van de E313 richting Antwerpen een tijdje versperd en ontstond er een file.

Meest gelezen