Kat raakt vast in vossenklem in openbaar bos Maldegem: "Wat als het een kind was?"

In Maldegem kwam een kat vast te zitten in een vossenklem. De klem lag in het openbare Reesinghebos in Maldegem. Het baasje van de kat roept burgemeester Bart Van Hulle (Open VLD) op om extra controles uit te voeren in de openbare bossen om dergelijke incidenten te vermijden. "Het kon een kind geweest zijn die erin vast zat in plaats van mijn kat", klinkt het bij het baasje op Facebook.

 

Opgelet: dit artikel bevat een foto die als schokkend kan worden ervaren.

Opnieuw is een kat klem komen te zitten in een gevaarlijke vossenklem.

In openbaar bos

Deze keer vond het pijnlijke incident gisteren plaats in het Reesinghebos in Maldegem, een openbaar bos waar ook kinderen lopen. Het beestje heeft de vossenklem overleefd, maar het is voorlopig nog onduidelijk hoe het ermee gaat. De eigenares van de kat roept de burgemeester op om de groendienst extra controles te laten doen in openbare bossen om zulke incidenten in de toekomst te vermijden. Deze keer is het een kat, maar de vrouw vreest dat er wel eens een kind in zo'n klem kan komen te zitten.

kasto80

Meest gelezen