Chris Stessens

Zwangere Guy staat dit jaar opnieuw op Couleur Café

Zwangere Guy staat dit jaar opnieuw op Couleur Café nadat hij volgens de organisatie "vorig jaar geen spaander heel liet van het hoofdpodium". Op vrijdag 26 juni treedt de Brusselse rapper op aan de voet van het Atomium. 

2019 was hét jaar van Zwangere Guy. De "Brusselaar van het jaar" bracht maar liefst twee albums uit: "Wie is Guy?" (in het voorjaar) en "Brutaal" (aan het eind van het jaar). Hij verkocht vijf keer de AB in Brussel uit en speelde bij het begin tijdens de zomer een indrukwekkend concert in zijn thuisstad op Couleur Café. En dat mag hij dit jaar nog eens overdoen.  Fans noteren vrijdag 26 juni in hun agenda. 

Zwangere Guy is ook genomineerd voor 7 MIA's. Die muziekprijzen van de VRT en Poppunt worden volgende week donderdag uitgereikt in Paleis 12 in Brussel. De show is ook live te volgen op Eén vanaf 20.40 uur. 

Andere artiesten die al aangekondigd werden voor Couleur Café zijn onder anderen Shaggy, Youssou N'Dour, Little Simz, Roméo Elvis en Brihang. Binnenkort volgen nog meer namen. 

Meest gelezen