AP

Sir Tom Jones sluit slotdag van Suikerrock Farewell Edition af

Sir Tom Jones zal op zondag 2 augustus de slotdag van Suikerrock, The Farewell Edition, afsluiten. Jones zal op dat moment 80 jaar zijn. Ook De Kreuners, Peter Koelewijn & The Rockets en Mathias Vergels treden op tijdens de familiedag. 

Het optreden van Sir Tom Jones zal volgens de organisatie "in stijl" het festival afsluiten. Suikerrock vindt dit jaar voor de laatste keer plaats in Tienen. De Brit met zijn kenmerkende stem is bekend van hits als "It's not unusual", "Kiss", "Delilah", "What's new pussycat" en "Sex bomb".  

De Kreuners stonden in 1987 op de eerste editie van Suikerrock en zijn er nu ook bij tijdens de laatste editie. Ook Peter Koelewijn & The Rockets en Mathias Vergels (bekend als Lowie uit "Thuis") zullen er die dag, traditiegetrouw de familiedag, optreden. 

De laatste editie van Suikerrock loopt van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus. Op vrijdag 31 juli staan White Lies en The Sisters of Mercy al op de affiche. De hele dag worden er dan alleen artiesten geprogrammeerd die eerder al eens op Suikerrock stonden. 

Meest gelezen