www.fotodp.be

Tomorrowland weer helemaal uitverkocht: internationale tickets in half uurtje de deur uit

Het dancefestival Tomorrowland in Boom is weer helemaal uitverkocht. De laatste beschikbare tickets die vandaag tijdens de tweede internationale voorverkoopronde werden aangeboden, vlogen in een half uurtje de deur uit.

De eerste lading tickets voor Tomorrowland, voorbehouden voor Belgische festivalgangers, waren vorig weekend in een mum van tijd verkocht. Op 26 minuten waren toen alle tickets weg, een record voor het festival. 

De eerste internationale verkoopronde ging eveneens als een trein. Alle 400.000 tickets zijn nu de deur uit. Vanaf maandag kunnen de tickets gepersonaliseerd worden.

Op de affiche van Tomorrowland staan deze zomer 600 namen. Tot de grote kleppers horen onder meer Marshmello, Steve Aoki en Martin Garrix. Ook thuisspelers Dimitri Vegas & Like Mike zijn weer van de partij. Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 17 tot 19 en van 24 tot 26 juli.

Meest gelezen