Twee politiehonden dood na zwaar ongeval in Knokke-Heist

In Knokke-Heist, in West-Vlaanderen, is vanmorgen een zwaar verkeersongeval gebeurd met een wagen van de lokale politie. Die was opgeroepen voor een interventie maar werd onderweg aangereden door een andere auto. Daarbij raakten in totaal vijf mensen gewond, onder hen twee agenten. Twee politiehonden overleefden het ongeval niet.

De politiepatrouille was vanmorgen vroeg op weg naar een dringende interventie. Op de Kalvekeetdijk in Knokke-Heist kwam het echter tot een zware aanrijding met een wagen die net de parking van een hotel verliet. Beide voertuigen werden door de klap tegen een boom geslingerd.

Twee politiemensen en de drie inzittenden van het andere voertuig raakten bij het ongeval lichtgewond. Maar bij de crash stierven wel de twee politiehonden die in het politievoertuig zaten. Eén van de honden was op slag dood, de andere overleed eveneens ter plaatse aan de gevolgen van de klap.

Meest gelezen