Joerie Seymortier

Kerstverlichting in Deinze blijft nog even hangen

Het lijkt lente, maar niet in Deinze, daar hangt de kerstverlichting nog op. "Het zijn zulke donkere dagen, met een beetje sfeerverlichting brengen we de vrolijkheid terug in Deinze", klinkt het bij burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).

Het is al februari maar in Deinze blijft de gezelligheid van de kerstperiode nog wat duren. “De kerstelementen zijn eruit, nu is het gewoon nog sfeerverlichting”, zegt burgemeester Jan Vermeulen.

Sfeer en gezelligheid

Op vele plaatsen ligt de kerstverlichting terug op zolder maar in Deinze laten ze die met opzet wat langer hangen. “Zo breng je meer sfeer in de stad en is het een extra reden om nog eens naar Deinze te komen”, legt burgemeester Jan Vermeulen uit. “De dagen zijn al zo donker maar zo zorgen we voor meer sfeer en gezelligheid in de stad."

Wie die sfeerverlichting nog wil zien moet snel zijn want deze week wordt ze dan toch weggehaald. En voor wie zich afvraagt of dat allemaal niet veel elektriciteit verbruikt: “Het zijn allemaal LED-lampjes die weinig verbruiken."

kasto80

Meest gelezen