Man (90) sukkelt in gracht in Arendonk en wordt pas 's ochtends gevonden

Een 90-jarige man heeft de hele nacht doorgebracht in een diepe, droogstaande gracht in Arendonk.  Hij was daar gisterenavond ingesukkeld toen hij met zijn scooter in panne viel op het jaagpad en te voet op zoek ging naar hulp.

De man was met zijn scooter in panne gevallen op het jaagpad aan het kanaal Dessel-Schoten. "Eerst werd gedacht dat hij in het kanaal was gevallen, maar een zoekactie op het water leverde niets op", vertelt  Ward Van Hees van de politiezone Kempen Noord-Oost.

Zijn echtgenote had zondagavond al aangifte gedaan nadat haar man niet was thuisgekomen. De hulpdiensten vonden geen enkel spoor. Uiteindelijk merkte een fietser deze ochtend een scooter op aan het jaagpad langs het kanaal. "De scooter stond nog aan en de radio speelde", vertelt Van Hees.

De man werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert in goede gezondheid. 

 

Meest gelezen