Vier doden in Brusselse verkeer

Zondagochtend zijn vier mensen om het leven gekomen bij drie ongevallen in Brussel.  Op de A12 zijn twee passagiers van een auto gestorven, op de Brusselse Ring kwam een voetganger om het leven en in Jette werd een man van de baan gemaaid.

Zondag vielen in Brussel maar liefst vier slachtoffers in het verkeer. De eerste was een man die op de Brusselse Ring stapte. Hij werd aangereden ter hoogte van de afrit Kattebroek. Wat er precies aan de hand was, moet nog onderzocht worden. 

Vluchtmisdrijf

Even later werd een nieuw slachtoffer aangereden. Deze keer aan  metrostation Belgica in Jette.  Rond 5 uur 's ochtends reed een wagen met hoge snelheid de rotonde op. Hij miste de bocht, maaide een paar bomen om en reed een dertiger die in de buurt woonde neer. De man overleed ter plaatse. De bestuurder vluchtte te voet weg maar kon later worden opgepakt. 

Het zwaarste ongeluk gebeurde rond 8u 's ochtends in Laken. Bij een ongeval op de A12 vielen twee doden. De bestuurder raakte er van de weg en zijn twee jonge passagiers overleefden het ongeval niet.  Hijzelf raakte gewond, en is aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. 

Meest gelezen