Marco Borsato en echtgenote Leontine gaan na huwelijk van ruim 20 jaar scheiden

Marco Borsato en zijn vrouw Leontine gaan na bijna 22 jaar huwelijk scheiden. Dat meldt RTL Boulevard en bevestigt de Nederlandse zanger op zijn Facebook-pagina. Eerder gonsde het al van de geruchten over een aanstaande scheiding.

Begin dit jaar maakte Marco Borsato bekend dat hij kampte met een burn-out. Daarom legde de 53-jarige zanger zijn werk voor onbepaalde tijd neer. Hij had ook toegegeven dat hij een affaire met een ander vrouw had gehad.

Vervolgens gonsde het in de Nederlandse boulevardmedia van de geruchten dat de zanger van “Dromen zijn bedrog” en “Rood” zou scheiden van zijn vrouw Leontine.

Die geruchten werden formeel tegengesproken. Tot vandaag. Tegenover “RTL Boulevard” bevestigde het management van Borsato dat de zanger en zijn vrouw Leontine een punt hebben gezet achter hun relatie.

Vervolgens verscheen een bevestiging op de Facebook-pagina van de succesvolle zanger. “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan”, laat het showbizzkoppel weten. 

Ze vragen iedereen om hen en hun kinderen “rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken”.

Marco en Leontine Borsato hebben drie kinderen. Samen hebben ze heel wat meegemaakt. Zo ging The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan de zanger mede-eigenaar was, in 2009 failliet. Borsato bleef met een miljoenenschuld zitten, maar krabbelde weer op.

In juli 2011 werd een poliep gevonden op zijn stembanden. De zanger onderging een geslaagde operatie. Borsato's gezondheid was begin 2014 weer groot nieuws, toen hij bekendmaakte getroffen te zijn door een tijdelijke afsluiting van een bloedvat in de hersenen (TIA).

Het nieuws van de scheiding van Marco en Leontine volgt nauwelijks twee weken na de aankondiging van de Vlaamse zanger en presentator Koen Wauters en Valerie De Booser dat ook zij uiteengaan, na een relatie van 17 jaar

Meest gelezen