Post Malone deelt 50.000 dollar uit: "Liever aan vrienden dan aan strippers"

Was het een vernuftige reclamecampagne van de exclusieve nachtclub E11EVEN in Miami? Wilde Budweiser misschien een deel van de publiciteit meepikken, naast het sportstadion in Miami waar de Super Bowl plaatsvond? Of was het toch gewoon een vriendelijke geste van hiphop-artiest Post Malone? In ieder geval strooide de hitzanger van onder meer "Rockstar", "Jackie Chan" en "Circles" afgelopen weekend gretig rond met dollarbiljetten in de genoemde nachtclub, volgens Post Malone enkel en alleen om zijn vrienden te plezieren.

Het was dan ook niet weinig wat Post Malone liet binnenbrengen in E11EVEN en daarna gretig uitdeelde. In totaal zou het om een bedrag van 50.000 dollar (45.000 euro) gaan, dat in 3 aparte dozen binnengebracht werd. Daarna deelde hij het dus uit aan zijn aanwezige vrienden. De beelden daarvan werden op diverse sociale media gedeeld en gingen vrijwel onmiddellijk viraal. Want, aldus sportwebsite Barstool Sports, "dit is een droom die we allemaal wel eens ooit hebben":

Dat de dollars in dozen binnengebracht werden waarop 'Bud Light' stond, deed sommigen twijfelen of het geld echt wel toebehoorde aan Post Malone. Die bevestigde aan celebritywebsite TMZ nochtans dat het wel degelijk zijn geld was en dat hij zelf beslist had wat ermee te doen: "Het was in een dronken bui. Vroeger liet ik me nogal eens gaan in een stripclub. Maar eigenlijk ben ik zo’n type niet meer. Dus daarom geef ik mijn geld liever aan mijn vrienden. Nee, het was niet niets wat ik uitgedeeld heb. In de toekomst zal ik zeker iets beters met het geld dat ik verdien doen."

Op de vraag of hij afgelopen weekend meer uitgegeven had dan hij verdiend had, antwoordde hij kort en krachtig: "Ik heb meer verdiend!"

Post Malone zou volgens een aantal nieuwswebsites ongeveer 1 miljoen dollar gekregen hebben voor een paar optredens tijdens het Super Bowl-weekend. Zijn medewerking aan een aantal reclamecampagnes zou hem nog een veelvoud daarvan opgebracht hebben.

Meest gelezen