Christian Van Thillo stopt als CEO van DPG Media maar blijft actief bij de mediagroep

Christian Van Thillo stapt op als CEO van DPG Media, de mediagroep die hij gedurende dertig jaar leidde. Hij blijft wel actief bij de groep en zal zich als uitvoerend voorzitter van de groepsdirectie toeleggen op de strategie, het overname­beleid en de ontwikkeling van de mediamerken van de groep. Dat meldt DPG Media vandaag. Van Thillo wordt als CEO vanaf 1 maart opgevolgd door Erik Roddenhof.

Christian Van Thillo, de eigenaar en CEO van DPG Media, stopt als CEO van de mediagroep. DPG Media is het Belgische moederbedrijf van onder meer VTM en Het Laatste Nieuws, maar is ook actief in Nederland en Denemarken.

De nieuwe CEO wordt Erik Roddenhof, die nu al het Belgisch-Nederlandse deel van het bedrijf leidde. Van Thillo zelf wordt uitvoerend voorzitter en zal zich onder meer bezighouden met de strategie en het overnamebeleid van de groep.

Christian Van Thillo en Erik Roddenhof

Meest gelezen