Stefanie vindt "knappe kerel" uit Leuven via opmerkelijk opsporings­bericht, maar hij is helaas getrouwd 

Stefanie Jacobs uit Mechelen was via een opmerkelijk opsporingsbericht op zoek naar een "knappe kerel" uit Leuven die ze dit weekend had ontmoet in de Colruyt van Mechelen. Enkel dagen later blijkt dat de vriendelijke man getrouwd is en kinderen heeft. 

"Ik ontmoette hem zaterdag rond 15 uur aan de kassa van de Colruyt in Mechelen", begint Stefanie haar verhaal in Start Je Dag op Radio 2 Vlaams-Brabant. "We hadden een korte babbel en die was best aangenaam. Helaas ging het allemaal zo snel dat ik pas achteraf besefte, daar had ik iets meer mee moeten doen", lacht Stefanie. 

Hij is vrij groot, heeft donkerbruin haar en een lichte stoppelbaard 

Tijdens dat korte gesprek kwam Stefanie te weten dat de man nu in Mechelen in de buurt van het slachthuis woont, maar dat hij eigenlijk uit Leuven komt. "Veel info heb ik niet, hij is vrij groot, zo'n 1m80, heeft donkerbruin haar, een lichte stoppelbaard en hij is grappig", omschrijft Stefanie de man.  "En er was ook nog het kaasincident", gaat Stefanie verder. "We grapten over het feit dat de barcode van zijn kaas maar niet gescand raakte, waardoor iedereen langer moest wachten aan de kassa."

Getrouwde man met kinderen

Intussen heeft Stefanie haar "knappe kerel" gevonden. "Zijn buurman heeft mij gecontacteerd, hij is helaas getrouwd en heeft twee kinderen", vertelt Stefanie. "Het was gewoon een leuke babbel.  Al moeten vrouwen in de toekomst misschien wel opletten als ze hun man nog eens alleen naar de Colruyt sturen", grapt Stefanie. 

Meest gelezen