Videospeler inladen...

25 mensen opgepakt in onderzoek naar Albanese misdaadbende die geleid werd vanuit Antwerpen

Bij een gecoördineerde actie in vijf landen zijn donderdag 25 verdachten opgepakt van een Albanese misdaadbende. Die bende werd geleid vanuit Antwerpen. In ons land zijn veertien huiszoekingen verricht. Daarbij zijn negen verdachten gearresteerd.

Vuurwapen en 55.000 euro cash

In totaal werden 25 bendeleden gearresteerd, waarvan negen in België. In het buitenland werden 7 drugsplantages gevonden.

De hoofdverdachte van de bende werd donderdagochtend gearresteerd in Berchem. Hij had ook een vuurwapen en 55.000 euro cash geld bij. In totaal werden in ons land negen verdachten gearresteerd. Ze verschijnen binnen 48 uur voor de onderzoeksrechter. Die zal beslissen of ze worden aangehouden.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen