Foto: Radio 2

Vrouw rijdt met auto op treinsporen in Veurne

Een vrouw is vanavond de sporen opgereden aan de overweg langs de Brugsesteenweg aan het station van Veurne.

Een 80-jarige vrouw uit Alveringem heeft zich donderdagavond lelijk vergist aan de spoorweg aan het station van Veurne. De vrouw moest iemand oppikken aan de achterzijde van het station en wachtte tot de slagbomen terug open gingen. Daarna sloeg ze net te vroeg af naar links, waardoor ze op de sporen belandde.

Treinverkeer

De kleine personenwagen kwam klem te zitten tussen de sporen en werd met behulp van het personeel van Infrabel en enkele houten balken terug op de baan gereden. Een trein stond een tijdlang stil door het incident. De sporen moesten daarna ook nog gecontroleerd worden op schade. Maar die bleek er niet te zijn.

Meest gelezen