Joeri Seymortier

Boy George komt naar Sint-Martens-Latem, of toch zijn schilderijen

De wereldberoemde zanger Boy George komt naar Sint-Martens-Latem. De 58-jarige zanger van Culture Club zal dan wel niet optreden, zijn schilderijen zullen er wel te zien zijn. The Boutique Gallery verwacht ook een bezoekje van de zanger. 

Het was Ellen Christiaen die de zanger naar ons land haalde. Christiaen is uitbaatster van The Boutique Gallery en heeft George Allen O'Dowd al ontmoet. "Het is een heel lieve man", vertelt ze. "Hij is niet enkel een begenadigd zanger en muzikant, maar ook een getalenteerde schilder en kunstenaar. Mijn man en ik gingen onlangs met hem eten in Londen en daar heeft hij meteen ons hart gestolen."

Aliens & Icons

De galerij 'The Boutique Gallery' zal volledig ingepalmd worden voor de tentoonstelling 'Aliens & Icons' van de zanger. "In mei maken we onze muren leeg voor zijn tentoonstelling", vertelt Ellen Christiaen. "Boy George zal zelf ook een bezoekje brengen aan onze galerij."

Grote eer

De gemeente Sint-Martens-Latem wordt daarmee opgenomen in een indrukwekkende lijst van steden waar de expositie al langs is geweest. De tentoonstelling ging eind vorig jaar in première in Monaco en zal dit jaar nog richting Singapore, New York en Sydney gaan. Vanaf 15 mei kan je zijn werken bewonderen op de tentoonstelling in The Boutique Gallery. 

Meest gelezen