In 2019 was de Amerikaanse band The National een van de headliners van Lowlands.
Concertphotographers.be

Nederlands festival Lowlands in mum van tijd uitverkocht

Het muziekfestival Lowlands in het Nederlandse Biddinghuizen is uitverkocht. De kaartverkoop voor het festival begon zaterdag om 11 uur en iets voor 16 uur meldde de festivalorganisatie dat alle kaarten de deur uit zijn. Het betreft 60.000 tickets voor de drie dagen.

Het Nederlandse festival Lowlands is in een mum van tijd uitverkocht. Lowlands vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 23 augustus. In totaal treden ongeveer 250 acts op. Het gaat niet alleen om muziek. Er staat ook theater, komedie en literatuur op het programma.

Dinsdag kondigde Lowlands de eerste 55 namen van de line-up aan. Onder anderen The Chemical Brothers, Foals, Lewis Capaldi, Liam Gallagher, London Grammar en Michael Kiwanuka treden op tijdens de 28e editie van het festival.

De Amerikaanse hardrockband Hollywood Vampires komt ook. Dat is de groep van onder anderen Alice Cooper en Johnny Depp.

Meest gelezen