In de late namiddag alvast 58 vluchten geschrapt op luchthaven van Zaventem door storm Ciara

Op de luchthaven van Zaventem zijn vandaag al zeker 58 vluchten geschrapt. Dat komt door de storm Ciara die vanaf vanmiddag over ons land trekt. Het gaat om vluchten die na 17 uur zouden aankomen of vertrekken op Brussels Airport.

Brussels Airlines schrapt in totaal 38 vluchten naar Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Lufthansa
annuleert 14 vluchten van en naar München en Frankfurt. En ook KLM, British Airways en Eurowings schrappen enkele vluchten. Mogelijk beslissen later vanochtend nog meer maatschappijen om vluchten te annuleren.

Wie een vlucht had gepland, checkt best eerst de website van de luchthaven. Ook van op de luchthaven Schiphol in Nederland en de Londense luchthavens worden tientallen vluchten geschrapt door de storm.

Meest gelezen