Instagram

Ianthe Tavernier speelt Maria in "The sound of music"

Actrice Ianthe Tavernier zal dit najaar de rol spelen van Maria in de nieuwe versie van de musical 'The Sound of Music'. Dat vertelde ze zelf in "Start je dag" op Radio 2 Antwerpen. Koen Van Impe speelt Kapitein Von Trapp.

Begin december staat er een nieuwe Vlaamse versie van de musical "The sound of music" in de zalen. "Het is een hele eer voor mij om in de voetsporen van Julie Andrews te treden", zegt actrice Ianthe Tavernier op Radio 2 Antwerpen. "Wij gaan het natuurlijk volledig in het Nederlands doen. Ik heb de originele film wel duizend keer gezien. Ik ken de liedjes dus letterlijk van voor naar achteren en heb superveel zin om Maria te spelen."

Stany Crets is de regisseur dus niets ligt vast behalve de datum

Koen Van Impe

Acteur Koen Van Impe is de tegenspeler van Tavernier en kruipt in de huid van Kapitein Von Trapp. "Ik ben heel benieuwd om zijn goede kanten te ontdekken", zegt hij in "Start je dag". "In het begin is de Kapitein niet zo'n fijne mens tot hij verliefd wordt op Maria. Bovendien ligt er eigenlijk niets vast in onze versie van "The sound of music" want Stany Crets is de regisseur en dan kan alles."

De nieuwe versie van "The sound of music" gaat in première op 6 december 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Meest gelezen