Belga

Wielertoerist toont geslachtsdelen langs de Vaart in Hofstade

In Hofstade, bij Zemst, is een 48-jarige man opgepakt langs de Leuvense Vaart, nadat hij aan minstens twee vrouwen zijn geslachtsdelen toonde. De onderzoeksrechter liet de man, afkomstig uit Antwerpen, vrij onder voorwaarden.

De man reed in wieleroutfit rond op zijn koersfiets, toen hij op een gegeven moment zijn geslachtsdelen toonde aan een jongedame die met de fiets onderweg was naar school. Dat zegt Filip Van Steenbergen, de korpschef van zone KASTZE (Kampenhout-Steenokkerzeel-Zemst).

Vrij onder voorwaarden

Enkele dagen later kwam de jongedame de wielertoerist opnieuw tegen op dezelfde plek. Hij maakte geen aanstalten, maar ze herkende hem wel. De jongedame verwittigde de politie, die meteen ter plaatse kwam en hem oppakte. De exhibitionist moest voor de onderzoeksrechter verschijnen en is vrijgelaten onder voorwaarden.

Meest gelezen