Tribune weggeblazen bij VK Liedekerke

Enkele dagen na de doortocht van storm Ciara wordt nog altijd stormschade ontdekt. In Liedekerke hebben ze ontdekt dat een muur van de staantribune van het voetbalterrein van VK Liedekerke is weggeblazen. Niemand raakte gewond. VK Liedekerke speelt in eerste provinciale Vlaams-Brabant. Toch zou de wedstrijd van dit weekend kunnen doorgaan.

Clubvoorzitter Gunther Bockstal ontdekte gisteren dat de muur op de grond lag: "Dinsdagmorgen zijn wij toegekomen rond half negen op de club, en dan zagen we dat een deel van de muur was weggeblazen door de storm. De muur is toch wel 30 à 40 meter lang. We hebben dan direct contact opgenomen met het gemeentebestuur. En we hebben ook gebeld met de Vlaamse voetbalbond om te horen wat er gedaan moest worden. En zij hebben verzekerd dat als er een zone van drie meter gevrijwaard is tot aan het plein, dat het geen enkel probleem is. We moeten de tribune ook afzetten zodat niemand daar kan gaan staan."

Meest gelezen