Radio 2

Voorlopig laatste optreden van Arno in Parijs: "Hij amuseerde zich op het podium"

In concertzaal Le Trianon in Parijs heeft Arno dinsdagavond zijn voorlopig laatste optreden gegeven. Vorige week raakte bekend dat Arno aan pancreaskanker lijdt. Daardoor schrapt hij vanaf nu de rest van zijn tournee. In Parijs gaf de zanger uit Oostende nog eens het beste van zichzelf. 

Het publiek dat er dinsdagavond bij was in Parijs zag een energieke Arno op het podium. Ook Mario Eeckhout uit Zonnebeke was er bij: "We waren getuige van wat men zijn laatste optreden noemt voor zijn operatie. Het was een schitterend optreden in een fantastische zaal. Arno heeft een tweetal keer met een kwinkslag verteld over zijn ziekte, dat zijn lever kapot is bijvoorbeeld maar het was subtiel. Wij hadden dat wel door", vertelt Mario aan Radio 2 West-Vlaanderen.

Arno "en plein forme"

"We zagen een Arno die met volle overgave en dankbaarheid een schitterend concert heeft gegeven van meer dan twee uur. Hij zei op het podium dat hij zich amuseerde en dat was ook zichtbaar. Niets aan hem verwees naar de vreselijke ziekte waar hij mee leeft", zegt superfan Mario.

Alle komende optredens van Arno zijn geannuleerd. Binnenkort gaat de zanger uit Oostende onder het mes om de pancreaskanker de baas te kunnen. "We blijven als fan van Arno hopen dat hij de ziekte zal overwinnen en dat we in de toekomst nog heel wat concerten van hem kunnen zien." 

Meest gelezen