Radio 2

Kapster Monia uit Zwevegem mag naar het Eurovisiesongfestival

Kapster Monia Vanlancker uit Heestert bij Zwevegem is samen met twee andere Belgen geselecteerd om backstage te werken tijdens het Eurovisiesongfestival. Ze vertrekt op 10 mei en blijft een hele week in Rotterdam.

Het is voor haar een droom die uitkomt. Monia werd geselecteerd om tijdens het Eurosongfestival de kapsels van de artiesten te verzorgen. Monia Vanlancker: "Er wordt een team samengesteld van over heel de wereld. We zijn met een 30-tal. We zijn gescreend geweest op basis van ervaring, gevolgde opleidingen en productkennis. We vertrekken op 10 mei en blijven daar een hele week."

Graag Hooverphonic knippen

Er zijn nog twee andere Belgen geselecteerd, onder hen nog een West-Vlaamse uit Izegem. Monia zelf gaat in maart naar New York om daar een opleiding te volgen. Het is voor haar een fantastische ervaring. "Ik had nooit gedacht dat ik erbij zou zijn. Ik zou heel graag het haar van Hooverphonic, de Belgische deelnemers, knippen."

Meest gelezen