foto: radio 2

Voetgangster (55) overleden na aanrijding door tram in Hoboken

In Hoboken is een voetgangster overleden nadat ze was aangereden door een tram. Het slachtoffer, een vrouw van 55 uit Antwerpen, werd levensgevaarlijk gewond van onder de tram gehaald en naar het ziekenhuis gebracht maar is daar aan haar verwondingen bezweken. 

Rond 19 uur vanavond is een voetgangster aangereden door een tram op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken, ter hoogte van de De Bosschaertstraat. Het slachtoffer, een vrouw van 55 uit Antwerpen, werd met levensgevaarlijke verwondingen van onder de tram gehaald. Ze werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht maar is daar aan haar verwondingen bezweken. 

De precieze omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht. Daarvoor zal de politie een beroep doen op camerabeelden en getuigenverklaringen. De Sint-Bernardsesteenweg werd afgesloten in de richting van Hoboken. Slachtofferhulp werd verwittigd om de familieleden van de vrouw op te vangen. 

Meest gelezen