Radio 2

Nieuwpoort lanceert belevingsfestival "Summerlove"

Nieuwpoort wil een iets jonger en hipper imago en lanceert daarom een nieuw festival voor deze zomer: het belevingsfestival "Summerlove".

Naast twee podia met dj's en bands zullen er ook heel wat randactiviteiten zijn, maar daar kunnen de organisatoren nog niets over kwijt. Het staat wel vast dat er culinair wat te beleven zal zijn rond het thema noordzeevis.

"Tijdens een klassiek festival worden er frietjes en hamburgers aangeboden", zegt organisator Kevin Beerens van Squid Events. "Wij willen samen met Zee van Smaak van Westtoer inzetten op vis uit de Noordzee. Chefs zullen die vis in toffe, hippe gerechten verwerken. Op die manier leert de bezoeker de zee proeven."

Radiozender MNM

Het belevingsfestival loopt in samenwerking met onze radiozender MNM en zal vooral mikken op jongeren van 15 tot 25 jaar oud. De enige naam die al officieel bevestigd is, is de Nederlandse rapper Jebroer.

Meest gelezen