Nederlandse verzekeraar opent mobiel kantoor in Gent om vele schadeclaims na stormen te verwerken

De stormen Ciara en Dennis hebben de afgelopen weken veel schade aangericht in Oost-Vlaanderen. Om de claims goed te kunnen verwerken opent een Nederlandse verzekeraar een mobiel kantoor voor 1 dag in Gent.  

Verzekeringsbedrijf Nationale Nederlanden komt maandag uitzonderlijk met een mobiel kantoor naar de Gentse Watersportbaan. Ze wil er vele schadeclaims verwerken na de stormen van de afgelopen weken. 10.000 klanten van NN kregen al een uitnodiging thuis.  Ook mensen die nog geen klant zijn, zijn welkom voor advies. 

Toevloed aan schadeclaims

"De schadegevallen zijn nog niet voorbij. Ook komend weekend wordt nog zwaar weer verwacht," vertelt Vito Bivacco van NN. "Alle verzekeraars zitten met ongelooflijk veel aanvragen voor schadeclaims. We zijn een beetje aan het verdrinken door de stormen. Om toch een goede service te geven aan onze klanten en te tonen dat we snel willen optreden, openen we nu een mobiel kantoor."

Ook niet-klanten welkom

In het kantoor zal NN zorgen voor onder meer schadebehandelaars die er meteen een schadedossier kunnen openen en afsluiten. Er zullen ook experts aanwezig zijn die in sommige gevallen zelfs ter plaatse kunnen gaan om de schade te bekijken. NN heeft al 10.000 Gentse klanten aangeschreven. Ook mensen die geen klant zijn bij de verzekeraar kunnen er maandag advies inwinnen.

Meest gelezen