Videospeler inladen...

Johny Voners opnieuw in behandeling voor kanker, voorbereidingen nieuwe afleveringen "F.C. De Kampioenen" uitgesteld

De voorbereidingen voor de nieuwe afleveringen van de populaire tv-reeks "F.C. De Kampioenen" worden voorlopig stilgelegd. Acteur Johny Voners, die Xavier Waterslaeghers vertolkt in de reeks, moet opnieuw in behandeling voor kanker. Hij is al een tijdje ziek. Ook verschillende geplande afleveringen van zijn theatershow "Et alors... en dan... Voners!" worden geannuleerd. 

In oktober vorig jaar kondigde Eén nieuwe afleveringen aan van "F.C. De Kampioenen". In 2021 zouden acht nieuwe afleveringen worden uitgezonden. Maar de zender zet dit project nu op pauze. "We wachten af tot we meer weten over de behandeling van Johny", zegt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem.

Johny Voners stopte in september vorig jaar al even met acteren, toen hij chemotherapie moest volgen. Hij was toen bezig met de laatste voorbereidingen van de musical "La cage aux folles" met Koen Crucke. Acteur Koen Van Impe nam zijn rol over in die productie. 

Voners stond ondertussen wel weer op de planken met zijn theatershow "Et alors... en dan... Voners!", maar nu worden ook de geplande voorstellingen van deze show afgelast. "Hij gaat zich nu volop op zijn behandelingen focussen", zegt Van Goethem. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen