Wie wint de Zilveren Zwembadslets in Kapellen?

De Gouden Schoen 2020 ging naar Hans Vanaeken, maar wie wint de Zilveren Zwembadslets in Kapellen? 50 kinderen strijden vandaag in het zwembad om de felbegeerde titel. De deelnemer of deelneemster die de snelste tijd neerzet, wint!

De Zilveren Zwembadslets wordt woensdagnamiddag uitgereikt aan de deelnemer of deelneemster die het snelst het hindernisenparcours in het zwembad aflegt. "Het is een soort springkasteel dat drijft op het water. Wie er af valt, krijgt een herkansing", vertelt Sandra Snelders, het diensthoofd van de sportdienst in Kapellen. 

Zilver in plaats van goud

"Een collega van de communicatiedienst stelde drie jaar geleden voor om in plaats van een gouden schoen, een wedstrijd rond de zilveren zwembadslets te organiseren. Na wat brainstormen, kwamen we hier op uit."

Deelneemster Hayley Van Zele (12 jaar) heeft er alvast zin in: "Ik heb me niet voorbereid, maar ik ga wel graag zwemmen. Ik kijk er naar uit."

De wedstrijd is helemaal volzet. 

Meest gelezen