Jonas Roosens

Burgemeester Aalst dient een klacht in tegen man die opnieuw dreigt in te rijden op carnavalstoet

De man die vorig jaar inreed op de stoet van Aalst carnaval dreigt op sociale media dit opnieuw te doen. Niet met een auto deze keer, maar met een bus. Burgemeester Christoph D'Haese gaat een klacht indienen tegen de man.

De man heeft op Facebook gedreigd om opnieuw in te rijden op de stoet van Aalst carnaval. Vorig jaar reed de man de zondagstoet in, maar gelukkig vielen er toen geen gewonden. Hij bedreigde ook de carnavalisten maar kon snel opgepakt worden. Nu dreigt de man dit opnieuw te doen, maar met een bus deze keer.

Baseballknuppel

De vijftiger bedreigde vorig jaar ook verschillende mensen met een baseballknuppel, maar kon snel overmeesterd worden. De man bleek bekend te zijn bij de politie en heeft een psychiatrisch verleden.

Burgemeester Christoph D'Haese neemt de nieuwe dreigementen serieus en gaat een klacht indienen tegen de man.

Meest gelezen