Acteurs van "Friends" zetten licht op groen voor reünie

Na maanden van geruchten hebben de acteurs van de populaire sitcom "Friends" bevestigd dat er een reünie komt met de volledige cast. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zullen begin mei te zien zijn in een "Friends"-special op  de nieuwe streamingzender van HBO, HBO Max.

De fans van de sitcom "Friends" mogen zich in de arm knijpen. De acteurs uit de successerie die liep van 1994 tot 2004 hebben het licht op groen gezet voor een reünie.

De zes hoofdrolspelers, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, zullen naar verluidt ongeveer 3 tot 4 miljoen euro krijgen van de Amerikaanse betaalzender HBO om mee te spelen in de special die in mei in première gaat.

HBO wil met de special de lancering van de nieuwe streamingzender HBO Max een boost geven. Actrices Courteney Cox en Jennifer Aniston hebben de reünie intussen ook al aangekondigd op hun Instagrampagina.

Meest gelezen