usage worldwide

Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zien af van merknaam "Sussex Royal"

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zien af van het gebruik van het woord "koninklijk" in het handelsmerk van hun non-profitorganisatie. Eerder deze week kondigde het Britse Koninklijk Paleis aan dat prins Harry en zijn vrouw formeel zullen aftreden op 31 maart.

De woordvoerder van het Britse royaltykoppel prins Harry en Meghan Markle heeft aangekondigd dat het koppel het woord "koninklijk" gaat schrappen uit het handelsmerk van hun non-profitorganisatie.

Harry en zijn vrouw -hertog en hertogin van Sussex- wilden de merknaam "Sussex Royal" gebruiken voor hun non-profitorganisatie Sussex Royal Foundation. Ze gebruiken die naam nu al voor hun website en socialemediakanalen. De aanvraag voor het handelsmerk Sussex Royal is intussen ingetrokken.

Volgens hun woordvoerder zal het koppel binnenkort een nieuwe organisatie oprichten met een andere naam.

Meest gelezen