Videospeler inladen...

Dokters waarschuwen voor "skull breaker challenge" op Tiktok

De populaire video-app TikTok heeft een nieuwe uitdaging voor kinderen en jongeren gelanceerd die allesbehalve onschuldig is. De "skull breaker challenge", wat zoveel betekent als  "breek je schedel", zet ertoe aan elkaar op een bepaalde manier te doen vallen. Het gaat erom dat jongeren elkaar omverduwen, zodat ze steil achterover vallen, op hun hoofd. Artsen grijpen nu in en raden de volgers af om de uitdaging aan te gaan.

Bij de "skull breaker challenge" op Tiktok springen drie mensen om de beurt in de lucht. Wanneer de middelste omhoog springt, krijgt hij van de andere twee een duw tegen de benen, zodat hij hard achterover valt.

Bekijk het hier in de journaalreportage:

Videospeler inladen...

Meest gelezen