Radio 2

Dodelijk arbeidsongeval in Drieslinter: arbeider komt met hoofd tussen laadklep en vrachtwagen terecht

Bij een arbeidsongeval in Drieslinter bij Linter is deze namiddag een arbeider om het leven gekomen. Hij werd met zijn hoofd gegrepen door de laadklep van een vrachtwagen. De twintiger overleed ter plaatse.

Het ongeval gebeurde vanmiddag rond half vier op de Grote Steenweg in Drieslinter, een deelgemeente van Linter.  De laadklep van de vrachtwagen ging dicht, toen de arbeider besliste om snel nog iets in de laadruimte  te gooien.  Het werd de man fataal. Hij werd gegrepen door de laadklep en kwam met zijn hoofd tussen de klep en de vrachtwagen terecht. Hij stierf ter plaatse.

Het slachtoffer is een twintiger. Hij werkte voor een firma uit Westerlo. Uit de eerste vaststellingen zou blijken dat er geen defect was aan de vrachtwagen.  De Grote Steenweg in Drieslinter bleef lange tijd afgesloten.

Meest gelezen