©Edwin Janssen - All Rights Reserved

Koning Filip wordt 60 (en zoekt 100 leeftijdsgenoten om dat te vieren)

Op 15 april wordt koning Filip 60 jaar. Om die mijlpaal te vieren zoekt hij 100 landgenoten die net als hij op 15 april 1960 zijn geboren om samen een feestje te bouwen.

"De koning viert dit jaar zijn 60e verjaardag. 60 worden is bijzonder. Hij nodigt daarom 100 landgenoten uit die op dezelfde dag geboren zijn om dit samen te vieren." Zo luidt de oproep die het Paleis vandaag via Facebook heeft verspreid.

Concreet zoekt koning Filip Belgen die net als hij op 15 april 1960 zijn geboren. "Deze 100 zestigjarigen worden met hun partner uitgenodigd op een namiddag in het kasteel van Laken op zaterdag 16 mei."

"Bent u geboren op 15 april 1960 en wenst u deel te nemen aan de viering, dan mag u vóór 6 maart mailen naar 60@monarchie.be. De eerste 100 inschrijvingen krijgen een officiële uitnodiging van de koning en de koningin."

Bekijk hier het verslag uit “Het Journaal”: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen