Stad Roeselare

"HogeNood app" leidt bezoekers in Roeselare sneller naar een toilet

Het stadsbestuur van Roeselare heeft een lijst gemaakt van 24 toiletten waar mensen in de stad naartoe kunnen. Je vindt ze in de "HogeNood app" die je op je smartphone kan zetten. De app brengt je naar het dichtstbijzijnde openbare toilet. 

Voor veel mensen is op korte tijd naar het toilet kunnen een geruststellende gedachte.  Dat geldt ook voor zwangere vrouwen en oudere mensen. Ook mensen met allergieën en infecties, mensen met een stoma (extra zakje voor de ontlasting), ziekte van Crohn of mensen met PDS (prikkelbare darm syndroom) weten graag waar er toiletten in de buurt zijn. De stad Roeselare lanceert een app die je de dichtstbijzijnde toiletten aanwijst. Ook de openingsuren vind je erop terug. 

Punten voor netheid

De "HogeNood app" is ook interactief. Je kunt punten geven of het toilet in kwestie ook netjes is of niet. In Brugge en Kortrijk bestaat de app al. 

Meest gelezen