86 is ze, maar golfen kan deze overgrootmoeder als de beste…

"A legend is born!" Nieuwswebsite Today kon de stunt die Mary Ann Wakefield afgelopen weekend uithaalde op een basketbalveld in Oxford, in de Amerikaanse staat Mississippi, niet beter omschrijven. De 86-jarige vrouw slaagde er tijdens de pauze immers in om een golfballetje ruim 28 meter verder met een golfclub in een speciaal gecreëerde 'hole' te slaan. "Iets waarop professionele golfspelers alleen maar jaloers kunnen zijn", aldus Today nog. De beelden van de stunt gingen daarna snel viraal.

Intussen zijn die beelden al miljoenen keren bekeken op diverse sociale media. Niets minder dan een staande ovatie van de meer dan 9.000 aanwezige supporters was dan ook het resultaat, met een uitbundige Wakefield die onmiddellijk besefte dat haar stunt haar ook nog eens een nieuwe wagen opgeleverd had: een Nissan Altima, ter waarde van 25.000 dollar (23.000 euro).

Een van haar dochters - Wakefield heeft 7 kinderen, 14 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen - liet intussen op Twitter weten erg trots te zijn op haar moeder. Daar volgden nog meer reacties zoals:

Meest gelezen