Radio 2

Gezin met twee kinderen rijdt van heuvel langs Brusselse Ring en komt er met de schrik van af

Op de Brusselse Binnenring in Grimbergen is een auto met vier inzittenden - waaronder twee kinderen - vanochtend van de weg geraakt. Een vrouw verloor de controle over het stuur waardoor de auto een paar meter dieper in een voetgangerstunnel belandde.

De auto raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en reed een grasheuvel langs de autostrade af. Hij belandde uiteindelijk met een klap tegen de muur van een voetgangerstunnel. Buurtbewoner Mieke zag het allemaal gebeuren: "Plots hoorde ik veel lawaai, alsof iemand hard aan het remmen was. Ik zag nog net hoe de auto over de vangrail vloog en tegen de tunnel terechtkwam. De kinderen waren aan het wenen en ik heb natuurlijk meteen de hulpdiensten gebeld. De mensen zijn op eigen houtje uit de auto kunnen kruipen."

De slachtoffers liepen slechts lichte verwondingen op en zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Meest gelezen