Videospeler inladen...

Jongen van 19 sterft tijdens hevige ruzie op straat in Roeselare: twintiger opgepakt

In Roeselare is gisteravond een jongen van 19 op straat gestorven. Volgens het parket gebeurde dat tijdens een vechtpartij waarbij een vuurwapen werd gebruikt. Ondertussen is een twintiger opgepakt die verhoord zal worden in de loop van de dag. Het is niet duidelijk of het om de dader gaat. 

Buurtbewoners in de Weststraat in Roeselare hoorden gisteravond veel lawaai en een ruzie op straat. Op een bepaald moment lag er een man op straat. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar dat is niet meer gelukt. Het gaat om een jongen van 19 uit Azerbeidjan, die in Menen woonde. 

De jongen zou doodgeschoten zijn op straat. Waarom dat gebeurde, is nog niet duidelijk. Politie en parket zijn een moordonderzoek gestart. 

Man opgepakt

De politie kon diezelfde avond nog een man van 20 oppakken. Hij wordt in de namiddag verhoord. Ondertussen werd er ook een autopsie bevolen op het lichaam van het slachtoffer. Een onderzoeksrechter werd gevorderd, die heeft de plaats van het incident ondertussen al afgestapt.

Meest gelezen