Radio 2

Carine Van Poucke uit Spiere-Helkijn in Tenerife: "Belgisch consulaat zegt me dat beslissing over quarantaine nog niet definitief is"  

De ruim 100 Belgen, waaronder verschillende West-Vlamingen, die door het nieuwe coronavirus in quarantaine zitten in een hotel in Tenerife, moeten daar mogelijk nog twee weken blijven. Wellicht nog tot 10 maart.  Dat staat in een sms die reisorganisator TUI naar de klanten daar heeft gestuurd. Niet-klanten, zoals Carine Vanpoucke uit Spiere-Helkijn, kregen die sms niet.

Carine is niet met TUI naar Tenerife gereisd. Ze heeft wel een telefoontje gekregen van het Belgisch consulaat om te zeggen dat er pas donderdag een definitieve beslissing komt. "Ik vind dat dan heel raar dat anderen al die sms krijgen. Ook het hotelpersoneel zegt dat er nog niets officieel beslist is. "

Meest gelezen