Agressieve bewoner valt elektricien aan in Hasselt, slachtoffer kritiek

Vandaag is rond de middag een elektricien van 64 jaar fysiek aangevallen door een agressieve man. De medewerker werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De aanvaller werd gearresteerd.  

Het slachtoffer was elektriciteitswerken aan het uitvoeren in een appartementsgebouw op de Guido Gezellestraat in Hasselt. Daar werd hij aangevallen door een gewelddadige man. De elektricien is zwaargewond aan het hoofd en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

Na de aanval trok de geweldenaar zich terug in zijn appartement. Er moest een speciale interventie-eenheid van de politie langskomen om de aanvaller uit zijn appartement te halen. De politie kon de man uiteindelijk oppakken en arresteren. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen