Het huis moet gestut worden, maar de garage is klaar voor de sloop.

Autobestuurder wordt onwel achter het stuur en rijdt in huis in Tongeren 

In Vreren, in Tongeren, is gisteravond een auto ingereden in een huis. Volgens getuigen werd de chauffeur onwel tijdens het rijden. Het huis moest gestut worden. De garagebox ernaast is klaar voor de sloop.

Het ongeluk gebeurde in de Venstraat in Vreren rond 8 uur gisteravond. De auto boorde zich in een huis en de garagebox ernaast. Gert Linten van de brandweer: “Toen we aankwamen, zat de chauffeur nog in de auto. We hebben hem moeten bevrijden.“ 

Huis blijft bewoonbaar

De brandweer heeft het huis moeten stutten. “Het huis zelf is nog bewoonbaar, maar moet wel hersteld worden”, vertelt brandweerman Gert Linten. “Maar de garagebox naast het huis moet gesloopt worden omdat de structuur ervan zwaar geraakt is.

Meest gelezen