Opnieuw treinverkeer van Sint-Truiden en Alken naar Leuven of Brussel 

Sinds acht uur vanmorgen kunnen Limburgse reizigers dan toch via Landen naar Leuven en Brussel sporen.  Het treinverkeer lag daar vanochtend volledig stil omdat werken aan het spoor ter hoogte van Tienen langer duurden dan gepland. 

Er reden vanochtend een tijdlang geen treinen tussen Landen en Leuven en daardoor lag ook het spoorverkeer tussen Hasselt en Sint-Truiden volledig stil. Het had allemaal te maken met werken aan het spoor ter hoogte van Tienen: die duurden langer dan gepland. Reizigers konden alleen via Hasselt en Diest naar Leuven sporen en veroorzaakte een moeilijke ochtendspits.

Nog vertragingen

De moeilijkheden zijn intussen van de baan. Infrabel waarschuwt wel dat het treinverkeer tussen Hasselt-Sint-Truiden-Leuven opnieuw op gang moet komen en dat kan nog de hele voormiddag voor vertragingen zorgen. 

Meest gelezen