Glazenwasser poetst enkel buitenkant uit voorzorg voor coronavirus

Het schoonmaakbedrijf Cleaning Services uit Malle heeft beslist enkel de buitenkant van een gebouw te poetsen als hun klanten in een buurt geweest zijn waar het coronavirus is vastgesteld. “Maar we gaan absoluut geen heksenjacht houden”, verzekert de zaakvoerder. 

Sommige bedrijven nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo poetst het schoonmaakbedrijf Cleaning Services uit Malle enkel de buitenramen van klanten die mogelijk in een risicovol gebied zijn geweest. “We gaan absoluut geen heksenjacht houden”, verzekert zaakvoerder Stefan Van Puyembroeck. “Maar een beetje gezond verstand en wat voorzorgsmaatregelen nemen kan nooit kwaad.”

“We weten liever wanneer klanten in een risicogebied zijn geweest”, zegt Van Puyembroeck. “Ze kunnen ons gewoon verwittigen en in overleg poetsen we de binnenzijde wel een andere keer.” 

Meest gelezen