Derde keer ingebroken in kantine van vrouwenvoetbalploeg Grimbergen

Dieven hebben alweer ingebroken in de kantine van de vrouwenvoetbalploeg Veldkanteva's in Grimbergen. In de kantine lag geen geld, de dieven hebben alleen drank en snoep meegenomen. Maar ze hebben wel schade aangericht. 

In Grimbergen viseren dieven de kantine van de vrouwenvoetbalploeg Veldkanteva's. Daar is nu al voor de derde keer ingebroken in drie maanden tijd. "Ze hebben snoep, chips en drank meegenomen", vertelt de voorzitter Jean Debreucker. "En ze hebben ook het raam en een houten paneel vernield. Dit is echt niet plezant, want je moet het iedere keer allemaal opkuisen."

De voorzitter vermoedt dat het bij de drie inbraken om dezelfde daders gaat. "De eerste keer hebben ze de kassa opengebroken, maar daar zat niks in. Wij bewaren hier geen geld. En dan zijn ze een maand later teruggekomen en hebben ze drank en snoep meegenomen, net als deze keer. Maar we denken eraan om een alarm of camera's te plaatsen." 

Meest gelezen