foto: radio 2

Auto botst op betonmixer in Ravels en belandt op zijn dak

In Ravels is een ouder echtpaar uit Nederland gewond geraakt bij een verkeersongeval. De autobestuurder verloor de controle over het stuur en botste tegen een betonmixer die uit de andere richting kwam. Het koppel is niet in levensgevaar. De rijbaan tussen Ravels en Nederland is volledig versperd.

Omstreeks drie uur vanmiddag verloor een autobestuurder aan Klein Ravels in de gemeente Ravels de controle over het stuur. Hij botste tegen een boom, vermoedelijk omdat hij onwel was geworden. Een betonmixer, die uit de andere richting kwam, kon de auto niet meer ontwijken. De wagen belandde op zijn dak. Het koppel dat in de auto zat, een ouder echtpaar uit Nederland, moest bevrijd worden door de brandweer. De man en vrouw waren gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht maar zijn niet in levensgevaar. Door het ongeval was de rijbaan tussen Ravels en Nederland een hele tijd volledig versperd.

Meest gelezen