Laetitia Wastyn (moeder van Emilio)

Emilio (1,5) uit Marke is nieuw gezicht Vitabiskoekjes

De komende 5 jaar zal een baby uit Marke bij Kortrijk op de verpakking van de Vitabiskoekjes van LU staan. De koekjesproducent lanceerde een oproep op zijn website en koos uiteindelijk uit meer dan 12.000 inzendingen voor Emilio.

Koekjesproducent LU was dringend op zoek naar twee nieuwe gezichtjes voor hun koekjes omdat de baby die nu op de verpakkingen staat al 20 jaar dezelfde is. Ze zochten een gezichtje voor Vitabis (koekjes voor kinderen vanaf 1 jaar) en voor Betterfood (pletkoekjes voor papjes). Emilio (1,5) uit Marke sprong er onmiddellijk uit. Hij zal de komende vijf jaar op de verpakking van de Vitabiskoekjes staan. "Ik ben heel gelukkig", zegt mama Laetitia Wastyn. "We kijken er echt naar uit om zijn gezichtje op de verpakking te zien staan." Voor Betterfood koos LU voor een meisje uit Grobbendonk.

Fotoshoot

"Gisteren was er voor het eerst een fotoshoot", vertelt de moeder van Emilio. "In het begin verliep het wat moeilijk, omdat Emilio wat moe was door de lange autorit. Na een tijdje voelde hij zich op zijn gemak en is de rest van de fotoshoot goed verlopen. We hopen dat hij het later ook zo leuk vindt als nu." De nieuwe verpakkingen liggen over 8 weken in de winkel.

Beluister onder de foto het volledige interview met de mama van Emilio.

Laetitia Wastyn (moeder van Emilio)
Laetitia Wastyn (moeder van Emilio)

Meest gelezen